Presentació

Melkor Blade

Identitat 2.0

Consolidar la meva identitat 2.0, o digital, és l’objectiu d’aquest blog. La presència a la xarxa és prou important i extensa com per tenir-la deslligada i vagant per l’espai digital.

La nostra carta de presentació per als demés humans es centra en aspectes sensorials: com vestim, com ens movem, com parlem. Cadascuna d’aquestes expressions està carregada de connotacions – vas de heavy, de hipster, d’executiu, parles fort, xiuxiueges, etc. – i totes juntes creen la imatge que altri se’n fa d’un ( i molt sovint, activen els prejudicis que hom té).

De la mateixa manera, tot allò que pengem a les xarxes, crea una identitat digital que pot donar una imatge personal descuidada si no ho tenim en compte.

14 v1d4 3n z3r05 1 un5

Per això aquest blog no és temàtic, és multi-disciplinari: Harley-Davidson, informàtica, oci… en resum, tot allò que vulgui compartir de les meves experiències vitals convertit en uns i zeros.

Més enllà d’aquest homenatge al meu ego, aquest site també em servirà per a practicar tot allò que vaig aprenent referent a la Web.

Melkor Blade

D’on ve aquest nickname que fa bastant més d’una dècada que faig servir? Senzill:

  • Melkor: Ainur de la Terra Mitjana, El que s’alça en el poder.
  • Blade: Homenatge a la pel·lícula Blade Runner, inspirada en una obra de Philip K. Dick.

 

Ja tinc blog, ergo sum

–  Àlex Ribera.